Kunstgras voor beurzen en evenementen

Een geslaagde beurs en/of event met kunstgras van GardenGrass Nederland BV!

GardenGrass helpt u graag om van uw event, beurs etc. een succes te maken. Of het nu gaat om natuurlijk groen gras of gekleurd gras. Of u nu geïnteresseerd bent in een klein stuk of in een vloer van meer dan 2000 m² voor een bedrijfsevenement, wij helpen u verder.

De ongekende mogelijkheden van kunstgras
Voor elke tentoonstelling of bedrijfsevenement kan kunstgras uw bedrijfsimago versterken en creativiteit bevorderen. U kunt het zelfs overwegen om gras in verschillende kleuren te gebruiken om uw ontwerp of logo weer te geven, maar ook putting greens behoren tot de mogelijkheden.

Onderstaande types kunstgras zijn speciaal geselecteerd voor beurzen- en evenementen. Bij deze selectie is rekening gehouden met een korte vezelhoogte, omdat de lange types zonder zand snel plat worden getrapt. Daarnaast is er sprake van een laag gewicht per m², waardoor het eenvoudiger te installeren is.

Het type Milton 20mm is populair binnen dit segment, vanwege de mooie matte uitstraling en goede prijs. Bent u geïnteresseerd in ons reseller pakket? Neem contact op met ons, en onze medewerkers kunnen al uw vragen en wensen beantwoorden.

GardenGrass Nederland | Kunstgras snijden op machine