Kunstgras voor beurzen en evenementen

Een geslaagde beurs en/of event met kunstgras van GardenGrass Nederland BV!

GardenGrass helpt u graag om van uw event, beurs etc. een succes te maken. Of het nu gaat om natuurlijk groen gras of gekleurd gras.
Bent u geïnteresseerd in kunstgras voor een klein oppervlak of een oppervlakte van bijvoorbeeld meer dan 2000 m² voor een bedrijfsevenement, wij helpen u verder!

De ongekende mogelijkheden van kunstgras
Voor elke tentoonstelling of bedrijfsevenement kan kunstgras uw bedrijfsimago versterken en creativiteit bevorderen. U kunt het zelfs overwegen om gras in verschillende kleuren te gebruiken om uw ontwerp of logo weer te geven.

Onderstaande types kunstgras zijn speciaal geselecteerd voor beurzen- en evenementen. Bij deze selectie is rekening gehouden met een korte vezelhoogte, omdat de lange types zonder zand snel plat worden getrapt. Daarnaast is er sprake van een laag gewicht per m², waardoor het eenvoudiger te installeren is.

Het type Milton 20mm is populair binnen dit segment, vanwege de mooie matte uitstraling en goede prijs. Bent u geïnteresseerd in een onze stalenbundel? Neem contact op met ons, en onze medewerkers staan klaar om al uw vragen en wensen te beantwoorden!

GardenGrass Nederland | Kunstgras snijden op machine