KUNSTGRAS VOOR TUINEN

Bent u als groenvoorziener op zoek naar een betrouwbare leverancier voor het leveren van kunstgras voor tuin toepassingen? Bij GardenGrass Nederland BV kunt u onder andere terecht voor de levering van uw kunstgras voor tuinen met alle bijbehorende aanlegmaterialen voor de installatie.

Per project kunnen wij u het gehele pakket als maatwerk leveren. Al het kunstgras van GardenGrass is zorgvuldig geselecteerd en enkel Europese producties, waarbij de kwaliteit en milieu centraal staat. Bent u na het lezen hiervan geïnteresseerd in ons informatiepakket? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct onze stalen en prijslijst op.

Kunstgras-in-tuin-Greenland-Kunstgras.nl
100% VEILIG
DIERVRIENDELIJK
EUROPEES PRODUCT
10 JAAR GARANTIE

KUNSTGRAS ASSORTIMENT

Ons productportfolio bestaat uit 2 collecties. Het unieke en innovatieve circulaire kunstgras van LimeGreen en de producten met de latex backing. Maak hieronder uw keuze, bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

LimeGreen® ONE-DNA™ kunstgras

Wij willen graag voorop lopen in deze markt en daarom is er bij GardenGrass is er altijd aandacht voor de laatste innovaties van kunstgras en toebehoren. Wij zijn dan ook blij en trots te melden dat wij distributeur changemaker zijn van LimeGreen® ONE-DNA™ kunstgras, om zo onze klanten deze verantwoorde nieuwe innovatie aan te bieden.

Regulier kunstgras wordt gemaakt van verschillende grondstoffen, zoals de vezels, backing en coating. Het resultaat? Moeilijk te recyclen en hoge energie-impact bij de productie. De formule van LimeGreen® is anders. ONE-DNA™ kunstgras bestaat uit slechts één grondstof en circulair kunstgras is daarmee een feit.

Lees hier meer over LimeGreen

LimeGreen Vista

ONE-DNA™ Vista 30mm

Dit gras bestaat uit een mix van lichte en donkergroene vezels met een bruine rootzone. De wat wildere look komt doordat de vezels in verschillende richtingen staan.

ONE-DNA-Elan-1

ONE-DNA™ Elan 35mm

LG ONE-DNA™ Elan heeft een nazomerse look?  Deze heerlijk volle mat heeft een mix van lichte en donkergroene kleuren en een lichtbruine gekroesde vezel onderin.

ONE-DNA-Orion-1

ONE-DNA™ Orion 40mm

Deze volle, zachte grasmat bestaat uit een mix van lichte en donkergroene vezels. Dit luxe ONE-DNA™ gras heeft een lichtbruine rootzone en oogt zeer natuurlijk.

ONE-DNA-Sage-1

ONE-DNA™ Sage 45mm

Een dichte, volle mat met de uitstraling van een weelderig gazon. Dit gras bestaat uit een mix van lichtgroene, donkergroene en bruine vezels en en lichtbruine gekroesde vezel.

Menu