Uit voorraad leverbaar


Wij hebben de voorraden van onze kunstgras kwaliteiten en de aanlegmaterialen weer op peil gebracht! Hierdoor leveren wij ook dit jaar binnen 48 uur, waarvan het grootste gedeelte binnen 24 uur!

Openingstijden tijdens de jaarwisseling!


Vanaf vrijdag 24 december tot en met zondag 9 januari is onsbedrijf gesloten. Op maandag 10 januari 2022 staan weer wij geheel tot uw beschikking voor advies, -ondersteuning en snelle leveringen! Namens het GardenGrass Team bedanken wij u voor de samenwerking in 2021 en wensen wij uFijne Feestdagen en een voorspoedig 2022!

Een 2de snijmachine om snelle levertijden te garanderen!


Zoals u gewend van ons, hanteren wij altijd een hoge voorraad positie om producten snel te kunnen leveren. Maar om de orders ook op maat te snijden zonder de levertijd te verlengen hebben wij een 2de snijmachine aangeschaft waardoor, ook in 2022 snelle levertijden!

Nieuw in ons assortiment is de borstelmachine “GG-60”


Deze Borstelmachine is een elektrische borstelmachine voor het aanleggen en onderhouden van kunstgras. U borstelt, indien gebruik gemaakt van instrooizand, het zand gelijkmatig het kunstgras in en borstelt de vezels weer mooi rechtop waardoor een mooi eindresultaat! De krachtige elektrische motor is dicht bij de borstel bevestigd, wat meer stabiliteit geeft en de prestaties bevordert. De Lees meer

Leveringen nog flexibeler met aanschaf nieuwe Mercedes Sprinter


Om u een nog betere service te kunnen bieden, qua leveringen, hebben wij onlangs een nieuwe Mercedes Sprinter aangeschaft.  Hiermee kunnen wij naast het inzetten van regulier transport nog adequater en flexibeler voldoen aan uw leveringswensen.  Wij leveren al, zoals u gewend bent van ons, de goederen binnen 24- tot maximaal 48-uur aan en met deze Lees meer

Samen sterk!


Onlangs hebben wij “Arjan van Woudenberg Hoveniers” uit Loosdrecht mogen ondersteunen bij het aanleggen van 150 m² kunstgras. Nadat het oude gras was verwijderd en het zandbed gereed gemaakt, hebben wij ondersteuning geboden bij het verleggen en verlijmen van het kunstgras, met als eindresultaat een mooi resultaat en een meer dan tevreden klant!

Met een capaciteit van 100.000 m²  leveren wij direct uit voorraad


Dankzij het in 2020 nieuw in gebruik genomen magazijn, met een capaciteit van 100.000 m² kunnen wij u blijvend goederen uit voorraad leveren en dat is ons streven. Natuurlijk kunt u ook eventuele orders al bestellen die wij dan reserveren voor u en indien gewenst op afroep plaatsen.

GardenGrass lanceert gecertificeerd landscaping product!

Naast de gebruikelijk multi-sport kunstgras soorten in combinatie met valdemping, heeft GardenGrass nu ook een landscaping kunstgras gecertificeerd volgens de Nederlandse norm NEN-EN 1177:2018. Het type Save Play 30 met een extra sterke backing is per direct verkrijgbaar.

Al vele jaren worden dempingsplaten van verschillende diktes en multisport kunstgras, zoals ons type Multi 24mm, succesvol toegepast bij openbare speelplekken. Een combinatie van deze producten en invulling van liefst 25 kg instrooizand per m², zorgt voor een veilige en zeer duurzame ondergrond. Echter is er in de loop van jaren ook een toenemende vraag Lees meer