Over Gardengrass.nl


GardenGrass heeft een breed scala aan producten ontwikkeld voor tuinen, evenementen, speeltuinen en kleine sportvelden, gebaseerd op 20 jaar ervaring in de industrie. Het ontwerp en de samenstelling van de GardenGrass producten kwam oorspronkelijk tot stand dankzij een samenwerking met de toonaangevende Europese producent van kunstgras voor sport. Met een distributie in 51 landen en installaties voor uiteenlopende toepassingen, is GardenGrass een van de belangrijkste merken geworden in dit marktsegment.

Bij Gardengrass Nederland kunt u als reseller rekenen op uitstekende prijzen en enkel Europese producten die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen.
100% Europese producten
De productie van het kunstgras vindt plaats in de Benelux, waarmee de Gardengrass producten voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Bent u als dealer of hovenier wel geïnteresseerd in kunstgras?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie. Onze klantendienst zal u met veel plezier verder helpen. Onze vertegenwoordigers komen graag vrijblijvend bij u langs om ons aanbod aan u te presenteren. Wilt u ons mooie bedrijf zelf aanschouwen? Uiteraard bent u altijd welkom!

Gardengrass Nederland BV | 0320-746012