GardenGrass lanceert gecertificeerd landscaping product!

Naast de gebruikelijk multi-sport kunstgras soorten in combinatie met valdemping, heeft GardenGrass nu ook een landscaping kunstgras gecertificeerd volgens de Nederlandse norm NEN-EN 1177:2018. Het type Save Play 30 met een extra sterke backing is per direct verkrijgbaar.

Al vele jaren worden dempingsplaten van verschillende diktes en multisport kunstgras, zoals ons type Multi 24mm, succesvol toegepast bij openbare speelplekken. Een combinatie van deze producten en invulling van liefst 25 kg instrooizand per m², zorgt voor een veilige en zeer duurzame ondergrond.

Echter is er in de loop van jaren ook een toenemende vraag ontstaan voor deze zelfde dempingsplaten in combinatie voor landscaping kunstgras. Dit is een hele andere combinatie, door een ander type kunstgras en lagere hoeveel kg zand per m². Voornaamste probleem hierbij is altijd geweest dat deze combinatie nooit is getest of dat de gewenste valwaardes hier nooit op werden behaald. Daarom hebben wij besloten om een nieuw type te ontwikkelen, wat voldoet aan deze normen en dus ook gecertificeerd is.

U kunt vanaf nu dus bij ons terecht voor complete systemen voor zowel tuin als openbare speelplekken. Afhankelijk van de hoogte van uw speeltoestel of ander attribuut, bepaalt u vervolgens welke dikte dempinsplaten u nodig heeft. Voor meer informatie over dit nieuwe product, bekijk dan ons product SAVE PLAY DB 30MM.

Neem contact met ons op om de officiële certificaten te ontvangen volgens de Nederlandse norm NEN-EN 1177:2018 van zowel dit product als ons type Multi 24mm, welke wordt toegepast bij openbare speelplekken.